ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ

       Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που με την ψήφο τους έδωσαν τη δυνατότητα στις Ανεξάρτητες Δημοκρατικές Συνεργασίες Εκπαιδευτικών στις εκλογές των αιρετών στις 7 του Νοέμβρη να εκλέξουν στο ΠΥΣΠΕ στη θέση αιρετού υποψήφιό μας. Μια θέση που πρέπει να διακρίνεται για την διαφάνεια, την δικαιοσύνη, την αμεροληψία αλλά και για το ήθος, τη δημοκρατικότητα και την οφειλόμενη ενημέρωση των συναδέλφων. Δώσαμε όλοι μαζί έναν δύσκολο και ανιδιοτελή, όμορφο αγώνα για ένα δημοκρατικό σχολείο, για τα καταπατημένα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών, για το μέλλον των μαθητών, δηλαδή των παιδιών μας.
         Από τις Ανεξάρτητες Δημοκρατικές Συνεργασίες Εκπαιδευτικών Π.Ε Κορινθίας τακτικό μέλος εκλέχτηκε ο συνάδελφος Ζιάκας Ευάγγελος και αναπληρωματικό   μέλος ο συνάδελφος Μαρδίκης Θεόδωρος.
     Οι Ανεξάρτητες Δημοκρατικές Συνεργασίες Εκπαιδευτικών πιστές στην ενότητα του κλάδου για κοινή δράση , που σήμερα είναι πιο επιτακτική από κάθε άλλη φορά, δηλώνουμε ότι θα συμβάλουμε με όλες της τις δυνάμεις για διαφάνεια, αξιοκρατία και δικαιοσύνη στην εκπαίδευση. Οι συνάδελφοι που αναδείχθηκαν με την παράταξη μας θα είναι πάντα κοντά στον κάθε συνάδελφο με γνώμονα το συμφέρον του κλάδου μας.


ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ

Οι υποψήφιοι

Γαλαμά Κωνσταντίνα
Δημάκης Αντώνιος
Διαμαντίδη Μαργαρίτα
Ζιάκας Ευάγγελος
Μαρδίκης Θεόδωρος
Μαυραγάνη Ελένη
Μισύρης Αναστάσιος
Χριστοδουλόπουλος Χρήστος